2011. augusztus 4., csütörtök

Hátrahúzás - hogyan kezdjük? I. rész


Az előző bejegyzésben szereplő szavazás eredménye - bevallom őszintén - alaposan meglepett. Mert ugyan számítottam arra, hogy sokakat érdekel a fityma állandó hátrahúzása, jóllehet nem gondoltam volna, hogy a (nem reprezentatív) többség kísérletezett már vagy kísérletezik a dologgal, és hogy a szavazók közel 1/3-a állandó hátrahúzó. Ez az arány nagyjából megfelel annak az ausztrál fórumon publikált eredménynek, ahonnan a szavazás kérdéseit vettem, ez jól mutatja, hogy a férfiakat - társadalomtól és lakóhelytől függetlenül - foglalkoztatja a hátrahúzva tartott fityma.
Ebben az írásban elsősorban azzal szeretnék foglalkozni, hogy akit érdekel a dolog, hogyan kezdjen bele, mire érdemes figyelni, mi a sikerhez vezető út. Biztos recept természetesen nincs, de megfelelő elszántsággal és képzelőerővel felvértezve szinte bárki képes állandóan hátul tartani a fitymáját.
Az előnyöket hosszasan ecsetelhetném, de alapvetően ezek megegyeznek egy normál körülmetélés előnyeivel:
  1. Megnövekedett személyes higiénia, tisztább marad a nap végére is; ennek folyományaként több orális szex  
  2. Nagyobb szexuális kitartás (kevesebbszer fordul elő korai magömlés)
  3. Nem igényel maradandó beavatkozást, bármikor visszafordítható, vissza lehet térni a "normál" viseletre
Az utolsó pont meglehetősen elméleti jelentőségű, hiszen még nem hallottam soha olyanról, hogy valaki hosszabb hátrahúzás után visszatért volna az eredeti állapothoz.
Mi kell ahhoz, hogy el lehessen kezdeni a próbálkozást?
  1. Egy normál, semmi esetre sem szűk fityma. (Figyelem: szűkület - még ha csak relatív szűkületről lenne is szó - esetén nem szabad kísérletezni az állandó hátrahúzva tartással. Minden ilyen esetben ajánlatos mihamarabb felkeresni egy szakorvost.) Hogyan lehet ellenőrizni, hogy nincs szűkület, tehát a próbálkozás biztonságos?

    a. Súlyos fitymaszűkület esetén a pénisz ernyedt állapotában sem húzható teljesen hátra a fityma. Amennyiben képes vagy ernyedt állapotban a fityma teljes hátrahúzására, mégpedig annyira, hogy a makk pereme teljesen kilátszódjon, akkor nincs súlyos fitymaszűkületed, tehát irány a b. pont. Amennyiben erre nem vagy képes, vagy a múvelet fájdalmas, úgy irány az urológia.

    b. A próbát ismételd meg merev pénisz esetén. Ha a fityma fájdalommentesen hátrahúzható annyira, hogy a teljes makk fedetlen, és a pereme kilátszik, úgy nincs relatív szűkületed. Ha a hátrahúzás fájdalmas, vagy csak nehezen, kellemetlenségek árán hajtható végre, úgy szintén érdemes egy orvost felkeresni a helyzet tisztázása érdekében.
     
  2. Egy normál fitymafék. Ha a fitymaféked túl rövid, úgy nem fogod tudni elkezdeni a hátrahúzást. Ha mind az a., mind a b. pontban leírt akadályokat sikerrel vetted, úgy nincs miért aggódnod. Ha a hátrahúzás nem azért nem sikerült, mert szűk volt, vagy fájt, hanem alul a bőrdarab túl rövid volt ahhoz, hogy a makk pereme is kilátsszon, akkor feltehetően rövid a fitymaféked. Ebben az esetben érdemes felkeresni egy orvost, egy napok alatt gyógyuló egyszerű kis bemetszéssel ez a probléma megszüntethető (nem szükséges körülmetélés). Minél hosszabb a fitymaféked, annál jobb esélyeid vannak az állandó hátrahúzásnál.

    Ezt úgy ellenőrizheted legegyszerűbben, hogy a b. pontban leírt próbát elvégezve megpróbálod annyira hátrahúzni a fitymát, amennyire csak lehetséges. Amennyiben a belső fityma egy része kisimul, mire a fitymafék megfeszül, az azt jelenti hogy a fitymaféked kellően hosszú a hátrahúzás megkezdéséhez.
Ezen kívül már csak türelemre és kitartásra lesz szükséged. A szavazásból kiderül, hogy sokan azért nem próbálkoztak tovább a dologgal, mert túl érzékeny volt nekik ahhoz, hogy úgy hagyják. Ezt elkerülendő, mielőtt komolyan megpróbálkozol, érdemes a makkod túlzott érzékenységét csökkenteni. Ez úgy érhető el a legegyszerűbben, ha hozzászoktatod a fedetlen makkot az ingerekhez, az érintésekhez.
Néhány tipp, amivel lehet készülni (a teljesség igénye nélkül):
  1. Ha zuhanyozol, vagy fürdesz, a művelet előtt húzd teljesen hátra a fitymát. A langyos/meleg víz már közvetlenül a fedetlen makkot érje.
  2. Tisztálkodáskor a makkodat nyilván mindig megmosod, jó alaposan mosd át, többször érintsd a fedetlen makkot.
  3. Akkor is próbálkozz meg az érintéssel, esetleg finom masszírozással, ha nincs rajta tusfürdő, csak vizes.
  4. Törölközés közben töröld szárazra a fedetlen makkot. A törölköző érintése először kellemetlen lehet, de gyorsan megszokható.
  5. Amennyiben nem nagyon kellemetlen, az alsóneműt úgy vedd fel, hogy a fityma hátra van húzva. Úgy marad ameddig úgy marad, ezen ne aggódj, de szintén ingerek érik a makkot, a túlzott érzékenység így csökkenthető.
  6. Pisilés előtt húzd teljesen hátra a fitymát. Ha befejezted, hagyd úgy, és úgy tedd el, hogy a makk fedetlen. Ne aggódj azon, meddig marad úgy.
  7. Lefekvés előtt minden nap húzd hátra a fitymát, ameddig csak lehet, jó szorosan. Tartsd úgy akkor is, ha erekciód van. Érintsd a fedetlen, száraz makkot a kezeddel. Az erekció múlásával hagyd, hogy a fityma hátul maradjon. Éjszaka jó eséllyel előre fog csúszni, de ezen ne aggódj.
A dolog lényege, hogy az állandó hátrahúzás elkezdése előtt a fedetlen makkot minél több közvetlen inger érje. A következő részben folytatjuk.

1 megjegyzés:

Mikka Makka írta...

Archív:

Polónium Hidrid 2011.08.04. 19:10:41

Az eszem megáll, mennyit kavarognak ezen a zsiddancsok, és hogy mennyire nem látják be: mindenki röhög rajtuk ezen...

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena