2013. március 13., szerda

Hogyan élvez a metélt pénisz?

A körülmetélés olyan beavatkozás, amely megváltoztatja a péniszt borító bőrfelületek mennyiségét és ezek egymáshoz viszonyított elhelyezkedését.

Ezen anatómiai változások fényében várható, hogy az orgazmus létrejöttében - abban a folyamatban, ameddig valaki a teljesen lankadt állapottól eljut az elélvezésig  - is történnek változások.

Ebben a bejegyzésben saját élményeimre hagyatkozva hasonlítom össze a körülmetélésem előtti és a jelenlegi állapotot ebből a szempontból: mi változott és hogyan, egyáltalán milyen élvezni körülmetélt pénisszel?

Mielőtt a részletekbe belemennénk, álljon itt néhány általános megállapítás a saját tapasztalataimból:

  • Minden olyan szexuális tevékenység, amely körülmetéletlenül élvezetes, élvezetes körülmetélt pénisszel is. Más szóval, nem szembesültem még olyan szituációval, amely a körülmetélésem előtt örömöt jelentett, a körülmetélés után pedig már nem.
  • Az orgazmus eléréséhez szükséges átlagos időket figyelembe véve az elélvezés lassabban következik be körülmetélten, mint körülmetéletlenül.
  • A körülmetélt pénisz ingerlése kézzel illetve szájjal más technikát kíván, mint a körülmetéletlen, de semmivel sem nehezebb annál.
  • A szexuális vágyra, a spontán merevedésekre a körülmetélés nincsen hatással.
  • Az önkielégítések gyakoriságára a körülmetélés nincsen hatással.
  • Az orgazmus intenzitására, az átélt gyönyörre a körülmetélés nincsen negatív hatással (a szexuális tevékenységtől függ, hogy kb. ugyanolyan, vagy jobb érzés körülmetélten).

Vizsgáljuk meg a három talán leggyakoribb szexuális tevékenységet, az önkielégítést, az orális szexet, illetve a hagyományos közösülést az orgazmus felépülése szerint körülmetéletlen, illetve körülmetélt pénisszel.

Mindhárom esethez készítettem egy-egy diagramot. A diagramokon vízszintesen az ingerlés megkezdésétől eltelt idő látható (3 perces bontásban), függőlegesen pedig az izgalmi szint 0-100 között. Feltételezzük, hogy 100 jelenti az orgazmus bekövetkezését. Minden diagramon a piros szín jelöli a körülmetéletlen, a zöld szín pedig a körülmetélt orgazmus lefolyását. Szeretném hangsúlyozni, hogy a diagramok saját megfigyeléseimen alapulnak és sok alkalom hozzávetőleges átlagaként tekintendők. Bár pontatlanságok előfordulhatnak (hiszen nem stopperrel készültek), eredeti céljukra, az összehasonlíthatóságra mindenképpen alkalmasak.

Önkielégítés*

*: körülmetélt esetben a síkosító nélkül végzett önkielégítés szerepel a grafikonon. A technika a pénisz szárán megmaradó belső fityma, illetve a makk peremének az ingerlése.



Egyetlen töretlen kiemelkedés nyílegyenesen az orgazmusig, vagy egy hosszabb, lassabb, a ráhangolódást lehetővé tevő finom játék. Ki-ki döntse el maga, nekem az utóbbi jobban tetszik.

Orális szex



Körülmetéletlenül szintén ellentmondást nem tűrően tör a célra, körülmetélten pedig egy laposabb, semlegesebb rész után jön a nagyon dinamikus csúcs. Jellegében ennél a szexuális tevékenységnél tér el leginkább a két grafikon, és a tényleges orgazmus is.

Normál közösülés




A felépülési görbe mindkét esetben hasonló, a magas izgalmi szint viszont körülmetélten jobban kontrollálható, így jelentősebb koncentráció nélkül az orgazmus könnyedén kitolható.


Mindhárom esetben igaz az, hogy körülmetélten hosszabb a magas izgalmi szinten eltöltött (tehát már gyönyörforrást biztosító) idő, ami azt jelenti, hogy a bejegyzés elején szereplő, "milyen élvezni a körülmetélt pénisszel" kérdésre a válaszom csak az lehet, hogy elképesztően jó.
Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena