2014. április 18., péntek

Lány vagyok, és körülmetélt a barátom...

Ez a bejegyzés olyan hölgyeknek szól, akik a címben említett helyzettel találják szemben magukat. Míg az Egyesült Államokban, ahol a férfiak többsége körülmetélt, a fordított szituáció érdekesebb lenne (körülmetéletlen fiú), addig Magyarországon (ahol a körülmetélt férfiak száma minden bizonnyal 5% alatti) érdekes lehet a téma.

Képzeld el, hogy egy nap eléd toppan álmaid fiúja, akár fehér lovon, de megeshet, hogy ló, vagy - esetünkben - fityma nélkül.

Mindenek előtt: tájékozódj a lehetőségeidről! A legszerencsésebb akkor vagy, ha van olyan barátnőd, aki már volt hasonló helyzetben. Ebben az esetben ne is olvasd tovább a bejegyzést, hallgass arra, aki közel áll hozzád, akiben megbízol: ezt a fajta személyes tapasztalatot nem lehet pótolni.

A hagyományos szeretkezésben gyakorlatilag nincs különbség, vagy az olyan minimális mértékű, hogy nem igényel különösebb odafigyelést a részedről. Feszes körülmetélés esetén (ahol a pénisz szárán a bőr teljesen kifeszül merevedéskor) esetleg jobban érzed majd a makk peremét, és ezáltal gyorsabban eljutsz az orgazmushoz, de ez a legrosszabb, ami veled történhet :) - a párod pedig hosszabb ideig lesz képes örömöt szerezni neked.

Ellenben a manuális, illetve az orális ingerlés esetén már érdemes utánajárni a lehetőségeidnek. Amennyiben a fiú komolyan érdekel, esetleg megfordult a fejedben, hogy vele kívánod leélni az életedet, tudatosan ki kell képezned magad a körülmetélt pénisz anatómiájából, illetve a férfi személyes preferenciáiból. Mindez idővel persze jön magától is, de nagyot nőhetsz kiválasztottad szemében azzal, ha kérés nélkül is odafigyelsz az igényeire.

Az első, és legfontosabb dolog a nyitottság. Kérdezz, és figyelj. Kérd meg párodat, hogy nézhesd miközben önkielégítést végez. Önmagában is izgalmas játék, ha nézitek egymást, miközben örömöt szereztek magatoknak. Ezzel a trükkel ellesheted azokat az apró mozdulatokat, amelyek neki (és talán senki másnak sem) örömöt okoznak. Segíthetsz is a férfinak: egy erotikus tánc, egy levetett melltartó, vagy ha közben elkezded magadat is kényeztetni, csodákra képesek. A lényeg: figyelj közben, és tanulj. Izgalmas utazás lesz ez mindkettőtök örömére.

Szintén érdemes lehet olyan videőkat tanulmányoznod, ahol körülmetélt férfiakat elégítenek ki kézzel, illetve szájjal. Oldalak, ahol megéri körülnézned:


Keress a következő kifejezések egyikére:

  • handjob (kielégítés kézzel)
  • tugjob
  • blowjob (orális szex)

A fent említett oldalakon a videók döntő többsége amerikai, így gyorsan találhatsz olyat, amelyben kizárólag körülmetélt férfiak szerepelnek. Keresd az olyanokat, amik tetszenek neked, amiket át tudsz érezni: ezekkel egyszerűen nem okozhatsz csalódást!

Fontos, hogy bár a körülmetélt férfiak általában lassabban élveznek el, ez nem jelenti azt, hogy durvábban kéne ingerelni őket. A durva ingerlés mind körülmetéletlenül, mind körülmetélten olyan hatást kelt, mintha csak túl akarnál lenni az egészen - ez nem gyorsít, hanem sokkal inkább letöri a vágyat. A finom, látszólag talán nem is élvezhető mozdulatok hatalmas örömöt tudnak szerezni.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy bár alapvetően a makk a leggazdagabb idegvégződésekben, így ez ingerelhető leginkább, a pénisz egésze “megtanítható” az élvezésre. A körülmetélt férfiak gyakran sokkal változatosabb módon ingerelhetők, mint azok, akik kizárólag a fityma makkon való mozgatásához vannak hozzászokva. Ne félj kérdezni: választottad örömmel elmondja, illetve megmutatja majd azokat a fogásokat, amik neki a legkellemesebbek. Az intim beszélgetések pedig tovább erősítik a kapcsolatot, a köteléket kettőtök között.
Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena